Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرایط بعد از جنگ ۱۱ روزه با قبل از آن حداقل در ساختار داخلی ارتش اسرائیل تفاوت زیادی پیداکرده است یکی از این پدیده‌ها که بعد از جنگ سیف القدس شدت گرفت ، این است که نظامیان عرب تبار ارتش اسرائیل دیگر حاضر به حضور در ارتش نیستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم پایگاه اطلاع رسانی واللا نیوز در گزارشی در این رابطه اعتراف بسیاری از عرب تبارها و درزی‌های ارتش اسرائیل با دیدن اقدامات ارتش اسرائیل نه تنها علیه فلسطینیان غزه بلکه علیه فلسطینیان ساکن مناطق 1948 (که تابعیت اسرائیلی پیدا کرده اند) دیگر حاضر به حضور در ارتش نبوده و اعلام کردند نمی‌خواهند در چنین ساختاری فعالیت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«عامیر بوحبوط» خبرنگار نظامی این رسانه عبری زبان در گزارش خود با اشاره به تشنج به وجود آمده در ارتش اسرائیل پس از جنگ 11 روزه می نویسد: امروز درخواست برای خروج از پادگان بدون لباس نظامی، فرار از پادگان‌ها، تشکیل گروه‌های واتس آپی علیه جنگ اخیر، به وجود آمدن شکافی بزرگ و تنش شدید بین نظامیان عرب تبار و بقیه نظامیان در داخل پادگان‌ها و از آن مهم‌تر انتقاد شدید اهالی مناطق عرب نشین نسبت به عملکرد نظامیان عرب تبار حاضر در ساختار ارتش اسرائیل شرایط را برای ارتش اسرائیل بغرنج کرده است.

او در ادامه می افزاید با وجود آن که عملیات "نگهبان دیوار" (نام اسرائیلی عملیات سیف القدس) به پایان رسیده است اما در مورد نظامیان عرب تبار ارتش اسرائیل تبعات آنها همچنان ادامه دارد.

شمار قابل توجهی از این نظامیان از سوی اعضای خانواده و نزدیکان خود به دلیل اقدامات ارتش اسرائیل تحت فشار قرار گرفته و حتی طرد می‌شوند، در حالی که ارتش اسرائیل هم چندان توجهی به این تبعات این امر نداشته است تا ما در آستانه یک بحران اجتماعی بزرگ در ساختار درونی ارتش اسرائیل قرار بگیریم.

این خبرنگار اسرائیلی می افزاید: امروز برخی از واحدهایی که شمار عرب تبارها در آن بیشتر است، به شدت دچار این مشکل شده‌اند و انتقاد از عملکرد ارتش در آن به وضوح قابل شنیدن است، در حالی که این نظامیان رویکرد انتقادی نزدیکان و همسایگان خود را هم بر دوش خود احساس می‌کنند و حتی کار به درگیری بین نظامیان یک واحد هم کشیده شده است.

در ادامه گزارش واللا نیوز آمده است: بعد از این جنگ شاهد افزایش فرار نظامیان از پادگان‌ها و واحدهای نظامی هستیم، وقتی فرماندهان و نظامیان ارشد با آنها تماس گرفته و علت فرار آنها را جویا می‌شوند این نظامیان تاکید می‌کنند قصدی برای بازگشت به خدمت در ارتش اسرائیل ندارند.

یکی از افسران نیروی هوایی اسرائیل در رابطه با این رویگردانی می‌گوید، وقتی از یکی از آنها پرسیدم چرا به محل خدمت خود باز نمی گردی؟ آنها تاکید می‌کنند شما در حال بمباران خانواده‌های ما در نوار غزه هستید، یکی دیگر هم علت آن را تجاوز و آسیب رساندن به حرم مسجد الاقصی عنوان می‌کند.

در ادامه گزارش تاکید شده است، ارتش اسرائیل امروز به شدت از شکل‌گیری موجی علیه ارتش در میان جامعه فلسطینیان 1948 نگران است، در حال حاضر هر فردی (از عرب‌های 1948 ) که وارد ارتش شود، از سوی خانواده و محیط اطراف خود مطرود می‌شود.

گفتنی است به اعتراف رسانه‌های اسرائیلی یکی از شاخص‌های جنگ سیف القدس مشارکت فلسطینیان ساکن مناطق 1948 در اقدامات ضد صهیونیستی در خلال جنگ بود، امری که به شدت مسئولان رژیم صهیونیستی را نگران کرده است.

از سوی دیگر مایکل میلشتاین رئیس بخش پژوهش‌های فلسطینی مرکز موشه دایان دانشگاه تل‌آویو در یادداشتی به اسرائیلی‌ها هشدار داد تصور نکنند جنگ اخیر به پایان رسیده است.

به اعتقاد این تحلیل‌گر اسرائیلی حتی یک ماه بعد از پایان جنگ (11 روزه) هم باید بگویم این داستان یک بازی بزرگ است که هر لحظه امکان از سر گیری آن وجود دارد.

میلیشتاین که یادداشت خود را در پایگاه عبری زبان اسرائیل دیفنس منتشر کرده، معتقد است اسرائیل نه تنها باید منتظر از سرگیری این درگیری باشد بلکه این احتمال وجود دارد که گروه‌های (مقاومت) در غزه ابتکار عمل را در دست گرفته و به جای موضع واکنش در موضع کنش قرار بگیرند.

او تاکید کرد همانطور که در این جنگ هم شاهد آن بودیم، اسرائیل باید خود را آماده جنگ در چند جبهه و به درگیری‌های متنوعی آماده کند، یکی از این جبهه‌ها تقابل و تنش با  جامعه عربی در اسرائیل (فلسطینیان 1948) است، باید اعتراف کرد شرایط در این منطقه همچون نشستن بر روی یک بشکه باروت است.

به اعتراف وی، جامعه عربی در اسرائیل دست در ضدیت با اسرائیل دست کمی از فلسطینیان ساکن غزه ندارند، حوادث ماه مه گذشته تنها فصل اول از سلسله تنش هایی است که انتظار وقوع آن می‌رود و در آینده ابعاد دیگری از آن را خواهیم دید.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد ارتش اسرائیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۷۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) چرا خانم‌ها عضو شورای نگهبان نیستند؟

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • حملات موشکی و خمپاره‌ای مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست
  • حزب‌الله پاسخ حملات اسرائیل را داد
  • قرعه کشی لیگ دسته یک کشتی آزاد با حضور ۲ تیم مازندرانی
  • ضربات پیاپی حزب‌الله به ارتش رژیم صهیونیستی
  • فرار ۳۰۰ هزار نظامی اوکراینی از جنگ با روسیه
  • درگیری شدید نیرو‌های قسام با نظامیان رژیم اشغالگر در شرق رفح
  • ستاره عراقی در لیست حریف سپاهان
  • غربی‌ها علاقه‌مند به روابط نزدیک ایران و روسیه نیستند/ اسرائیل مخالف صنعت هسته‌ای ایران است
  • ۴ عملیات حزب‌الله علیه صهیونیست‌ها/ گنبدآهنین هدف قرار گرفت
  • (ویدئو) چرا خانم‌ها عضو شورای نگهبان نیستند؟